treibrazibustenineptuneforiedeltaHome | Imagini Eforie Sud

Eforie Sud

Universitatea Bioterra dispune de o impozanta vila de vacanta situata pe faleza Marii Negre la o distanta de 10 m de tarm, avand o capacitate de cazare constituita dintr-un apartament de lux si 8 camere (vila constructie 2010 P+2+TERASA).

Posibilitati de recreere

Eforie Sud - statiune balneoclimaterica situata la 18 km. sud de Constanta, ce se intinde pe o lungime de circa 2 km. de-a lungul Marii Negre. In statiune se afla un sanatoriu reumatologic permanent si altul pentru tratarea rahitismului si a debilitatii, ce functioneaza numai in sezonul estival, ambele pentru copii. Atractiile statiunii Eforie Sud sunt discotecile, teatrul in aer liber, precum si multe altele.

Eforie Nord - statiune balneoclimaterica permanenta, situata la 14 km. sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra. A doua statiune ca marime a litoralului romanesc, este renumita pentru tratamentele sale curative, statiunea dispunand de doua baza de tratament permanente, ce poseda instalatii pentru bai calde cu apa sarata provenita din Lacul Techirghiol sau din Marea Neagra. Plaja statiunii ce se intinde pe aproximativ 3 km. dispune de terenuri de sport, piscine, precum si alte facilitati pentru practicarea sporturilor de apa.


kaufen microgynon Microgynon wird für 21 Tage genommen. Als allgemeine Regel gilt, erhalten ein Verhütungsmittel Drogen entfallen zwischen 5 und 25 Tage Zyklus. acheter cialis 20mgLe golf pour vivre vieux Le fait de jouer au golf permettrait de vivre en moyenne cinq années de plus. Beauté bras Buy Lisinopril The drug should preferably be taken once a day; food intake does not affect the result of lisinopril.